חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פסק-דין בתיק ת"א 174825/09

: | גרסת הדפסה
ת"א, תא"מ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
174825-09,4870-03-10
27.11.2011
בפני :
נועה גרוסמן

- נגד -
:
ט.א. שוקת בע"מ
עו"ד נעאמנה
:
מירס תקשורת בע"מ
עו"ד גלעדי
פסק-דין

לשם הנוחות תקראנה ט.א. שוקת בע"מ - "התובעת", ומירס תקשורת בע"מ - הנתבעת.

רקע  :

התובעת הינה חברה להובלות, המחזיקה בשמונה משאיות מסוג פולטרלר.

התובעת התאגדה בתאריך 1.1.07.

טרם התאגדותה הייתה התובעת עסק פרטי הרשום על שם מר אלקיעאן טלאל (להלן: "טלאל"), בעל המניות העיקרי ומנהלה של התובעת.

הנתבעת הינה חברה העוסקת בתחום התקשרות, המפעילה רשת מירס ומעניקה שירותי תקשורת למנויים בישראל.

ביום 6.7.09 הגישה התובעת תביעה כנגד הנתבעת, בסך של 131,000 ש"ח בטענה לגביית כספים שלא כדין וכיתר, על ידי הנתבעת.

ביום 3.3.10 הגישה הנתבעת תביעה נגד התובעת, בסדר דין מהיר, בטענה לחוב כספי בגין חשבוניות שלא שולמו ובגין דמי יציאה, בסך של 47,895 ש"ח.

ביום 16.6.10 ניתנה החלטה לאיחוד הדיון בתובענות ושמיעתן בפני.

טענות התביעה :

לטענת התובעת, היא התאגדה כחברה פרטית ביום 1.1.07 ורכשה מהנתבעת שלושה מכשירים, אשר הופעלו על שמו של טלאל (להלן: "שלושת המכשירים").

גרסתה של התובעת וטענותיה, מפורטים בתצהירו של מר טלאל אבו אלקיעאן, מיום 1.12.09 -

ביום 21.11.07 העביר טלאל את שלושת המכשירים על שם התובעת, ובאותו מעמד רכש עוד ארבעה מכשירים אשר נרשמו אף הם על שם התובעת (להלן: "ארבעת המכשירים").

החבילה אשר הייתה אמורה לחול על התובעת, הינה SFDEAL200M, ובין הצדדים סוכם כי התובעת תשלם בגין כל מכשיר מירס 176 ש"ח לחודש, ותזכה לדיבור חופשי בין מחזיקים המכשירים, בשיטת "ווקי טוקי".

כן סוכם בין הצדדים כי יוענקו לכל מכשיר 200 דקות שיחה חינם, וכי דקות אלו יועברו ויונצלו ע"י קווים פתוחים, על שלושת הקווים בלבד, ועבור כל דקת חריגה, תשלם התובעת סך של 0.47 אגורות.

עוד ביקשה התובעת, באותו מעמד, כי לא תחובר לאינטרנט ולשירות 43*, בכל המכשירים.

ביום 10.1.08, רכשה התובעת שלושה מכשירים נוספים (להלן: "שלושת המכשירים הנוספים"), באותם תנאי עסקה המפורטים לעיל.

לטענת התובעת, הנתבעת חייבה אותה, במקרים שונים, שלא כדין.

כך לדוגמא, בחשבונית מחודש דצמבר 2007, חויבה התובעת בתשלום בגין מכשירים אשר אינם בבעלותה, ובחשבונית מחודש ינואר 2008, נגבו כספים שלא כדין.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>